üles
Pühapäev, 28. aprill 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

30. aprill

2. mai

3. mai

4. mai

5. mai

Töötajate sünnipäevad

29. aprill

Tekstiotsing: kg 40
Eve Tuisk, 12. jaanuar 2018

Muusikaõpetajate kutsel on KG juubeliaastal oodata kooli igas kuus muusikutest vilistlasi. Teisipäeval, 9. jaanuaril esinesid gümnasistidele Teele Viira 29. lennust ja Kusti Lemba 30. lennust. Pärast meeleolukat kohtumist oli Teele meelsasti nõus rääkima oma tegemistest ja kogemustest ka Meie KG-le.

Robin Mäetalu, abiturient ja kitarrist, 12. jaanuar 2018

Istume Kustiga harmooniatoas nagu kaks muusikut muiste. Tema muidugi suurema algustähega. Emakeele vaheruumist kaasa haaratud kohv on mõlemal käes ning arutame õpetaja Marit Tarkini antud küsimuste üle – kas oleks paslik neist lähtuda või vestelda lihtsalt eluliselt muusikast. Mõni hetk valitseb vaikus. Lõpuks voldin paberilehe kokku ning küsin omakasupüüdlikult esimese, mind ennast huvitava küsimuse ühe andekaima Saaremaalt pärit kitarristi käest.

Artikkel / Klassilood5.d klassiõhtu
Mirtel Maaker, 5.d klass, 11. detsember 2017

Neljapäeval, 7. detsembril toimus 5.d klassil selle õppeaasta esimene klassiõhtu. Krõpsu ja igasuguseid maiustusi oli väga palju.

Mai Rand, 21. november 2017

Muusikaõpetajate kutsel on KG juubeliaastal igas kuus oodata kooli muusikutest vilistlasi. Nad tulevad kõigi kooliastme õpilaste tundidesse ja ka aulasse suurematele muusikalistele kohtumistele.

6. novembril külastas meid Triin Ella, ooperilaulja ja muusikapedagoog.

Artikkel / Klassilood10.c ja 1.b ühine päev
Karoliina Pilden, 10.c klass, 2. november 2017

Viimasel päeval enne vaheaega oli projektipäev. Meie klass kasutas seda lühikest päeva, et veeta aega meie väikeste sõpradega.

Lelet Aavik-Part, 2. november 2017

Muusikaõpetajate kutsel on KG juubeliaastal oodata kooli igas kuus muusikutest vilistlasi. Nad tulevad kõigi kooliastme õpilaste tundidesse ja ka aulasse suurematele muusikalistele kohtumistele. 19. oktoobril külastas kooli 31. lennu vilistlane, muusik Tuuli Rand.

KG 40!
Helle Rand, 11. oktoober 2017

KG 40. juubeliaasta puhul külastab oma kooli 31. lennu vilistlane Tuuli Rand alias WINDY BEACH.

Reportaaż / VariaKG õpetajate päevast
Youtube video!Galerii!
Merle Rekaya, 6. oktoober 2017

KG 40. lend korraldas õpetajatele ja õpilastele armsa õpetajate päeva. Aitäh teile! KG meediakursuse õpilased filmisid üles mõned mõtisklused.

Ave Jõgi, 29. september 2017

KG ülekoolilise 20. spordipäeva raames toimus ka traditsiooniline matk-orienteerumine. Matkal osales 20 õpilast 4.–12. klassidest, kes moodustasid kokku 6 võistkonda. Kuna lähenemas on KG 40. sünnipäev, olid kõik seekordse matka objektid seotud nii- või naapidi Kuressaare Gümnaasiumiga.

Merike Kivilo, 20. september 2017

40 aastat kooli on üks asi, aga kui palju õpilasi, õpetajaid, teadmisi, avastamisi, alustamisi ja lõpetamisi sellesse majja nende kümnete aastate jooksul on mahtunud, see on hoopis teine asi. Mõned arvud on teada, mõned saaks hea matemaatika korral välja arvutada, mõndagi jääb ainult aimata ja oletada. Koolil ei olegi lõppu, isegi kui kaob tuttav nimi, koolimaja või mõlemad. Need, kes siit lähevad, kannavad oma kooli kõikjale, kuhu tee viib. Ja aeg-ajalt tulevad tagasi. Näiteks juubelile.

Ülle Räim, 13. september 2017

Registreerimine avatakse kooli kodulehel neljapäeval, 14. septembril kell 19.00 ja lõpeb teisipäeval, 19. septembril kell 24.00. Registreerimisel on õpilasel vajalik teada oma isikukoodi, millega saab end vastavasse keskkonda sisse logida. Tutvu juba Meie KG vahendusel või stendilt lugedes pakutava valikuga, sest head grupid täituvad kiiresti. Loe alade kirjeldusi ka siit!

Marit Tarkin, 2. aprill 2017

Ja see ei ole aprillinali, vaid mõttetalgutel välja pakutud unistus. Nimelt toimus Kuressaare Gümnaasiumis 30. märtsil Ägedate Õpetajate klubi eestvedamisel KG lastevanemate hariduskohvik. Kohvikus oli neli laudkonda, kus arutati põneva õppetunni, hindamise, kogukonna kaasamise teemadel ja eraldi teemana oli võimalus pakkuda põnevaid mõtteid, unistusi, mis võiks koolis olla. Loe lähemalt ...

Maidu Varik, 13. september 2011

Praeguse seisuga on Kuressaare Gümnaasiumi lõputunnistuse saanud 3725 õpilast. Kui 35. ja 34. lend lõpetavad suuremate muudatusteta, siis aastal 2014. lõpetab KG 4000. lõpetaja, kes praegu on 10. klasside nimekirjas 73. real.

Lehekülg: eelmine /2

Kuulutused

Galerii